Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Ademreis – Kennismakingssessie voor studenten – Stress Release Breath Therapy®

29 september 2023 15:00 - 16:30

€15.00
ademreis

Ben jij student én nieuwsgierig naar een ademsessie? Kom dan tijdens de Nationale Vitaliteitsweek kennismaken met een zachte ademmethode die je kan helpen de spanning in je lijf en de gedachten in je hoofd los te laten.

Stress Release Breath Therapy

Met Stress Release Breath Therapy® maak je diep contact met je hele lichaam zowel op fysiek, emotioneel, spiritueel en energetisch niveau waardoor je spanning en stress los kan laten, je je lekkerder in je vel voelt en je lichaam en geest reset én een boost geeft.
Stress Release Breath Therapy® is een methode die het zelfherstellend vermogen van het lichaam aanspreekt. Door een combinatie van ademtechnieken verbetert Stress Release Breath Therapy® je mentale en emotionele gezondheid waardoor je je sterker en meer in balans voelt. Het is een holistische vorm van therapie waarbij de ademcoach je ondersteunt in je persoonlijke proces en je handvatten geeft om weer in je kracht te komen. Tegelijkertijd helpt het je diep te ontspannen.

Kennismakingssessie. Hoe werkt het?

Tijdens deze groepssessie ga je onder begeleiding in een kleine groep je adem sturen met een ademhalingstechniek. Normaal ben je je er niet bewust van hoe je ademt maar met deze techniek beïnvloed je je adem waardoor het een krachtige zelfhelend instrument wordt. Door deze ademhalingstechniek krijgt je lichaam de kans blokkades te openen en vastzittende emoties op te ruimen. Een ademsessie kan het proces in gang zetten van persoonlijke groei. Je levensenergie gaat weer stromen en je voelt precies wat er gebeurt en wat je nodig hebt. Door door de verschillende niveaus van de ademhaling heen te ademen creëert de adem ruimte voor persoonlijke groei waarbij je makkelijker voor jezelf opkomt, je grenzen durft aan te geven en beter voelt wat je echt nodig hebt.

Deze kennismakingssessie van 1,5 uur is een ervaringsgerichte sessie waarin je jezelf onderdompelt in de helende werking van de adem. Je kan samen met je community komen, met vriend of vriendin maar natuurlijk ook alleen.

Nationale Vitaliteitsweek

Gedurende de Nationale Vitaliteitsweek zet ik me extra in voor de studenten van Fontys Academy for the Creative Economy, de opleiding waar ik als docent en coach werk. Op school geef ik onder andere Adem & Ontspansessies. Deze kennismakingssessie Ademwerk gaat nét wat dieper. Het is een fijne introductie met een methode die je persoonlijke ontwikkeling ondersteunt.

Speciaal voor studenten geldt voor deze sessie een studententarief van €15,-

Gegevens

Datum:
29 september 2023
Tijd:
15:00 - 16:30
Kosten:
€15.00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:

Locatie

De Schans 128
De Schans 128
Tilburg, 5011 EN Nederland
+ Google Maps

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar
Chat openen
1
Hallo, hoe kan ik je helpen?