Werk en privé lopen tegenwoordig steeds meer in elkaar over. ‘s Avonds of in het weekend nog even een mail beantwoorden, werk afmaken of overleggen met collega’s lijkt de normaalste zaak van de wereld. Toch weten we allemaal: medewerkers die een gezonde werk privé balans ervaren voelen zich fijner in hun vel, presteren beter en hebben meer plezier in hun werk. Vaak weet iemand wel dat er een disbalans is maar ziet geen oplossing of voelt de druk om door te gaan.

Herken jij de volgende signalen?
☆ vermoeidheid;
☆ slecht slapen;
☆ gebrek aan concentratie;
☆ geïrriteerd zijn;
☆ fouten maken;
☆ minder samenwerken;
☆ vrije dag opnemen om te herstellen.

beter in balans

Beter in Balans

De incompany training Beter in Balans gaat in op stress en werkdruk en hoe je daarop reageert. Wanneer raak je uit balans en welke factoren spelen daarbij een rol? De training start met theoretische informatie waarna je met behulp van lichaamsgerichte (adem-)oefening gaat onderzoeken of je in balans bent en wat je kan helpen om meer in balans te komen.
De training is toegankelijk en geeft individuele handvatten waarmee je na de training zelf aan de slag kan gaan.

Tijdsbesteding: 2,5 uur
Kosten zijn afhankelijk van aantal deelnemers, de locatie en eventuele aanpassingen.

Het is een interactief programma waarbij er naast het delen van informatie ook vooral wordt ervaren.

Wil je meer?

Beter in Balans – plus

De incompany training Beter in Balans plus gaat naast bovenstaande onderwerpen dieper in op Positieve gezondheid. Positieve gezondheid is een bredere kijk op gezondheid. Vaak focussen we op wat niet meer lukt of wat we niet meer kunnen. Dan gaat alle aandacht gaat uit naar de klachten en hoe die kunnen worden opgelost. Bij Positieve Gezondheid ligt het accent juist op de mens en zijn veerkracht.

Door Positieve gezondheid te verbinden aan de werk privé balans krijg je beter inzicht in je patronen, waarden en valkuilen. Het is een waardevolle tool om in te zetten bij mensen die een disbalans ervaren.

Tijdsbesteding: 4 uur
Kosten zijn afhankelijk van aantal deelnemers, de locatie en eventuele aanpassingen.

Meer informatie of een training boeken? Vraag dan via onderstaande button meer informatie aan en boek een telefonische intake.

Ook is het mogelijk om een aangepast of diepgaander programma samen te stellen of kunnen medewerkers deelnemen aan de bestaande activiteiten op 1-op-1 trajecten.

Plan een zoom meeting voor meer informatie
Chat openen
1
Hallo, hoe kan ik je helpen?