Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Mindful ontspannen in het park

september 5 19:30 - 20:45

€17.50
Mindful ontspannen

Wil je na de vakantie dat ontspannen gevoel wat langer vasthouden? Ervaar hoe je kan ontspannen in de natuur! In de zomer, met mooi weer, kun je op donderdagavond meedoen met een fijne les mindful ontspanning in het Leypark.

Mindful ontspannen

De les bevat onderdelen van mindfulness, ademtechnieken en een geleide ontspanningsoefening.

Mindfulness is ‘het bewust aandacht geven aan het huidige moment zonder hierover te oordelen’. Een oefening die je overal kan doen. Door je bewust te zijn van je van gedachten, gevoelens, sensaties en je omgeving leer je om je gedachten te zien als gebeurtenissen die voorbij gaan in plaats van gegeven feiten. Tijdens de les in het park ga je dat oefenen met alle prikkels in het park zelf.
Met verschillende ademtechnieken ga je ontdekken hoe je meer kan ontspannen en los kan laten met behulp van je eigen ademhaling. En met een geleide ontspanningsmeditatie die je liggend doet sluit je de les af.

De les is toegankelijk voor alle leeftijden en je hebt geen ervaring nodig. Iedereen kan meedoen.

Lesinformatie
De les vindt plaats in het Leypark in Tilburg. We verzamelen om 19:15 uur bij de ingang van het park op de parkeerplaats aan de Professor van Buchemlaan. Van daaruit lopen we samen naar de het grasveld. De les is van 19:30 tot 20:45 uur en gaat door bij goed weer.

Geen goed weer?
Indien het weer het niet toelaat en de les niet door kan gaan is je aanmelding geldig voor de week erop. Geef bij aanmelden je telefoonnummer door zodat je op de hoogte wordt gehouden.

Studentenkorting
Ben je student? Dan ontvang je 25% korting op de deelnameprijs. Vul daarvoor bij je betaling de kortingscode ‘student’ in.

Meer informatie
Meer informatie? Dat kan via het contactformulier of via info@anklambers.nl 

 

Gegevens

Datum:
september 5
Tijd:
19:30 - 20:45
Kosten:
€17.50
Evenement Categorie:

Locatie

Leijpark
Tilburg, 5022 AX Nederland + Google Maps

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Mindful ontspannen in het park
Mindful ontspannen in het park 5 september
17.50
Onbeperkt
Chat openen
1
Hallo, hoe kan ik je helpen?