Loopt je hoofd over? Ervaar je stress en kan je moeilijk loslaten of ontspannen? Dan is een individuele ademcoachingsessie misschien wat voor jou.

Individuele ademsessie

Wanneer Ademcoaching?

Herken je een of meer van onderstaande klachten? Dan kan ademcoaching je helpen.

☆ Niet lekker in je vel zitten;
Stress en burn-out klachten;
☆ Hoge ademhaling;
☆ Pijn in schouders en nek;
☆ Vermoeidheid en slecht slapen;
☆ Zorgen maken;
☆ Paniekaanvallen en hyperventilatie.

Een sessie ademcoaching kan je inzetten als je stress en spanningen ervaart. De adem helpt je vastzittende spanning los te maken en ruimte te maken. Je gaat makkelijker ontspannen en ervaart nieuwe energie.

Ook kan je ademcoaching inzetten als je het gevoel hebt dat er (oude) emoties vast zitten in je lijf die je graag wil opruimen. De adem brengt je op plekken waar onderdrukte emoties en gevoelens zijn weggestopt en ruimt ze op zonder dat je er woorden voor nodig hebt.

Bewust ademen geeft je ook nieuwe inzichten. Je kan een sessie ingaan met een vraagstuk of een wens en gedurende de sessie ga je, zonder dat je daarop stuurt, inzichten en antwoorden krijgen.

individuele ademcoaching

De begeleiding

Als coach begeleid ik je in het proces van het zelfherstellende vermogen van je lichaam. Door bewust te ademen ga je in contact te komen met jezelf, je gevoel en je lichaam. Ik begeleid je met woorden en raak je aan op acupressuurpunten die de ademhaling ondersteunen. Ik zorg ervoor dat de sessie in alle rust en vertrouwen plaatsvindt zodat jij veilig je ‘ademreis’ kan maken.

De sessie

Een ademsessie duurt ongeveer anderhalf uur. Afhankelijk van wat je graag wil ervaren of bereiken bepalen we samen het doel van de sessie.
De sessie bestaat uit:
☆ een gesprek waarin we samen onderzoeken wat je wil ervaren of bereiken met de ademsessie;
☆ een actief ademdeel waar verschillende ademtechnieken worden gebruikt;
☆ een ontspanningsdeel

Vanzelfsprekend is alles wat besproken wordt vertrouwelijk.
Meer informatie of een sessie boeken? Bel 0624714292 of mail via het Contactformulier

Meer informatie of een sessie boeken? Bel 0624714292 of mail via het Contactformulier