Loopt je hoofd over? Ervaar je stress en kan je moeilijk loslaten of ontspannen? Dan is een individuele ademcoachingsessie misschien wat voor jou.

Met een verbonden ademhaling open je als het ware je hele systeem waardoor je emoties, angst of oud zeer los kan laten én helemaal tot rust kan komen. Je ruimt op, komt op een dieper niveau in contact met jezelf en je lijf kan weer ontspannen.

Individuele ademsessie

Wanneer Ademcoaching?

Herken je een of meer van onderstaande klachten? Dan kan ademcoaching je helpen.

☆ Niet lekker in je vel zitten;
Stress en burn-out klachten;
☆ Hoge ademhaling;
☆ Pijn in schouders en nek;
☆ Vermoeidheid en slecht slapen;
☆ Zorgen maken;
☆ Paniekaanvallen en hyperventilatie.

Een sessie ademcoaching kan je inzetten als je stress en spanningen ervaart. De adem helpt je vastzittende spanning los te maken en ruimte te maken. Je gaat makkelijker ontspannen en ervaart nieuwe energie.

Ook kan je ademcoaching inzetten als je het gevoel hebt dat er (oude) emoties vast zitten in je lijf die je graag wil opruimen. De adem brengt je op plekken waar onderdrukte emoties en gevoelens zijn weggestopt en ruimt ze op zonder dat je er woorden voor nodig hebt.

Bewust ademen geeft je ook nieuwe inzichten. Je kan een sessie ingaan met een vraagstuk of een wens en gedurende de sessie ga je, zonder dat je daarop stuurt, inzichten en antwoorden krijgen.

De begeleiding

Als coach begeleid ik je in het proces van het zelfherstellende vermogen van je lichaam. Door bewust te ademen ga je in contact te komen met jezelf, je gevoel en je lichaam. Ik begeleid je met woorden en raak je aan op acupressuurpunten die de ademhaling ondersteunen. Ik zorg ervoor dat de sessie in alle rust en vertrouwen plaatsvindt zodat jij veilig je ‘ademreis’ kan maken.

De sessie

Een ademsessie duurt anderhalf uur. Afhankelijk van wat je graag wil ervaren of bereiken bepalen we samen het doel van de sessie.
De sessie bestaat uit:
☆ een gesprek waarin we samen onderzoeken wat je wil ervaren of bereiken met de ademsessie;
☆ een actief ademdeel waar verschillende ademtechnieken worden gebruikt;
☆ een ontspanningsdeel

Coachingstraject bewust verbonden ademen

Na de eerste sessie begint het pas! Tijdens de eerste keer ervaar je wat ademwerk voor je kan doen. Tijdens een coachingstraject kan je echt gaan verdiepen en neem je de tijd om te gaan voelen en ervaren wat jij nodig hebt. Het ondersteunt je om inzicht te krijgen en in kleine stapjes dingen te veranderen.

Loop je tegen dingen aan in het leven? Zit je niet lekker in je vel, wil je daar wat aan doen maar weet je niet waar je moet beginnen?
Je leeft zoals je ademt en je ademt zoals je leeft. Het bewust worden van je adempatroon en dit veranderen heeft een positieve invloed op je leven.

De ademtechieken die worden gebruikt tijdens een ademsessie ondersteunen je in het proces om spanning los te kunnen laten en meer ontspanning te ervaren. Ook (oude) emoties die vast zitten in je lijf kan je met de adem opruimen. Door regelmatig te ademen vergroot je je bewustzijn op verschillende niveaus en voel je beter wat je nodig hebt.

Vanzelfsprekend is alles wat besproken wordt vertrouwelijk.
Meer informatie of een sessie boeken? Bel 0624714292, mail via het Contactformulier of boek een 30 minuten Zoom meeting

Plan een zoom meeting voor meer informatie


coachingstraject


Chat openen
1
Hallo, hoe kan ik je helpen?