Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Ademcirkel – Volle maan

november 15 19:30 - 21:30

€45.00
Volle maan ademcirkel

Je adem is van grote invloed op hoe je je voelt. Ook de stand van de maan heeft daar invloed op. Op vrijdag 15 november staat de volle maan in het teken Stier. Stieren zijn stabiel, gedreven en vasthoudend.
Deze volle maan wordt ook de Offermaan genoemd en staat voor loslaten en opofferen. Richting de winter komen we langzaam in de periode van naar binnen keren, rust en innerlijke groei. Als voorbereiding voor de winter besluit je wat je mee wil nemen en wat je los wil laten.

Volle maan

De ademcirkel begint met de aandacht naar binnen brengen en focussen op het thema van de maan. Daarna ga je actief ademen (verbonden ademen) waardoor je dieper in je lichaam komt en je kan verbinden met wat je nodig hebt of juist los mag laten. De verbonden adem is een krachtige tool waarmee vastzittende emoties los kunnen laten en je energie weer vrijer kan stromen. Het geeft je mentale rust en een diepe ontspanning.

Positieve effecten van de verbonden ademhaling

  • je ruimt vastzittende emoties op;
  • je laat spanning los;
  • je hebt nieuwe inzichten;
  • je ontspant én krijgt je nieuwe energie.

De volle maan ademcirkel bestaat uit een groep van max 10 personen.

Soms is diepgaand ademwerk even niet geschikt of is alertheid geboden. Kijk hier voor een overzicht van contra-indicaties. Neem bij twijfel even contact op.

Studentenkorting
Ben je student? Dan ontvang je 30% korting op de deelnameprijs. Vul daarvoor bij je betaling de kortingscode ‘student’ in.
Meedoenregeling
Krijg je de Meedoenregeling? Dan kan je ook deelnemen.

Meer informatie? Dat kan via het contactformulier of via info@anklambers.nl 

Gegevens

Datum:
november 15
Tijd:
19:30 - 21:30
Kosten:
€45.00
Evenement Categorie:

Locatie

Het zonnelicht Meditatiehuis
Lanciersstraat 90G
Tilburg, Noord Brabant 5017 CT Nederland
+ Google Maps

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Ademcirkel - Volle maan
Ademcirkel - Volle maan 15 november 2024
45.00
10 beschikbaar
Chat openen
1
Hallo, hoe kan ik je helpen?