De verbonden adem is een krachtige zelfhelende techniek waarmee je blokkades opent en opruimt én je meer ontspant. Dat kan zowel in een groep als individueel

Adem activiteiten

Holistic breathwork

Holistic breathing of verbonden ademhaling is een krachtige ademhalingstechniek waarbij je bewust gaat ademen en de inademing verbindt aan de uitademing. Door deze actieve ademhaling krijgt je lichaam de kans blokkades te openen en vastzittende emoties op te ruimen. Je levensenergie gaat weer stromen en je voelt precies wat er gebeurt en wat je nodig hebt.

1 op 1 ademcoaching

Tijdens de 1 op 1 ademcoaching begeleid ik je in contact te komen met jezelf, je gevoel en je lichaam. De sleutel hiervoor ligt in je adem. De focus tijdens een sessie ligt altijd op onderzoeken en ervaren. Een ademsessie duurt ongeveer anderhalf uur. Afhankelijk van wat je graag wil ervaren of bereiken bepalen we samen het doel van de sessie.

Workshops voor bedrijven en groepen

Regelmatig geef ik workshops waarin steeds een thema centraal staat. Een workshop is altijd maatwerk. Samen bepalen we waar de focus op ligt. Zo kan een workshop gaan over het verschil tussen denken en voelen, grenzen aangeven of balans vinden tussen werk en privé.