Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Liquid Breath Ademsessie – Zacht in contact met je lichaam

29 september 2023 19:30 - 21:30

€35.00
liquid breath

Tijdens deze Liquid Breath sessie ervaar je door deze zachte ademmethode hoe je meer in contact kan komen met je lichaam. De sessie is zacht en helend tegelijkertijd. Door je adem op een zachte manier te sturen en je met je adem te verbinden maak je een dieper contact met jezelf en kom je daar waar het mag stromen. De nadruk bij Liquid Breath ligt op het uitademen. Hiermee laat je bewust spanning, pijn en emoties los. In de sessie volgen we de stappen van de GIFT (Grounding, Intentions, Freedom breathing en Trance state).

Liquid Breath

De Liquid Breath sessie begint met de aandacht naar binnen brengen. Je gaat verschillende zachte ademtechnieken ervaren die je hierbij kunnen helpen. Vervolgens kom je met de Liquid Breath methode nog dieper in je eigen lichaam.

Positieve effecten van Liquid Breath:

  • je ruimt vastzittende emoties op;
  • je ontspant én krijgt je nieuwe energie.

Ademen in een groep kan je veel brengen. De energie van een groep werkt verbindend en is heel krachtig. Binnen de groep maak je je eigen ‘ademreis’. De Liquid Breathsessie  bestaat uit een groep van max 10 personen.

Soms is diepgaand ademwerk even niet geschikt of is alertheid geboden. Kijk hier voor een overzicht van contra-indicaties. Neem bij twijfel even contact op.

Studentenkorting
Ben je student? Dan ontvang je 30% korting op de deelnameprijs. Vul daarvoor bij je betaling de kortingscode ‘student’ in.
Meedoenregeling
Krijg je de Meedoenregeling? Dan kan je ook deelnemen.

Meer informatie? Dat kan via het contactformulier of via info@anklambers.nl 

Gegevens

Datum:
29 september 2023
Tijd:
19:30 - 21:30
Kosten:
€35.00
Evenement Categorie:

Locatie

Het zonnelicht Meditatiehuis
Lanciersstraat 90G
Tilburg, Noord Brabant 5017 CT Nederland
+ Google Maps

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar
Chat openen
1
Hallo, hoe kan ik je helpen?