Zie agenda voor de actuele workshops

Workshops op maat

Regelmatig geef ik (online en offline) workshops waarin steeds een thema centraal staat. Een workshop is altijd maatwerk. Samen bepalen we waar de focus op ligt. Zo kan een workshop gaan over het verschil tussen denken en voelen, grenzen aangeven of balans vinden tussen werk en privé. Onderdeel van iedere workshop is de aandacht op ademen en ontspannen, bijvoorbeeld door ademmeditatie, yoga nidra of een actieve ademvorm.

Kijk in het menu bij ‘technieken‘ naar de methodes die ik gebruik.

Heb je belangstelling voor een workshop? Neem dan contact met me op, dan bespreken we samen wat er mogelijk is.

Voorbeeld workshops

Workshop werk-privé balans
Voor een groep derdejaars studenten heb ik een programma van 3 uur ontwikkeld waarin de focus lag op de werk-privé balans en stressreductie. De workshop bestond uit een combinatie van ademoefeningen, gesprekken, wandelmeditatie en een geleide ontspanning.

Workshop ademfocus en ontspannen
Als onderdeel van een dagprogramma heb ik de deelnemers door middel van verschillende ademtechnieken laten ervaren wat de adem doet en hoe je de adem kan beïnvloeden om rustiger te worden. Doel was laten ervaren hoe je meer in contact met je lichaam kan komen en wat dat oplevert.

Reacties van deelnemers

“Mooi zoals jij letterlijk lucht geeft aan de ander”

“Je rustige en zelfverzekerde uitstraling is een geweldige eyeopener voor een ander. Je geeft de ander letterlijk en figuurlijk meer ruimte”

“Bedankt voor je fijne bijdrage met de adem. Het maakt altijd veel los. Ga hiermee door”


“Nogmaals bedankt voor de ademhalingssesie. Het was een interesante en enlightened ervaring”

workshops
workshops
workshops

Organisaties waarmee ik recent heb samengewerkt

Agenda

workshops