Hoe vaak neem je samen met je partner echt tijd om contact met elkaar te maken, te onderzoeken hoe het met jou en de ander is om van daaruit de verbinding met elkaar aan te gaan? Tijdens een duo sessie maak je samen een ademreis naar binnen. De innerlijke reis is individueel maar doordat je het samen en tegelijkertijd met je partner doet verbindt het jullie en verdiept het je relatie.

Eerst keer je met behulp van ademtechnieken terug naar je eigen emoties en je eigen lichaam waarna je vanuit je eigen kern contact kan maken met je partner. Gedurende de ademsessie is er zowel aandacht voor jullie individuele processen als voor de de interactie tussen jullie.

Duo sessie: samen in je kracht

Een duo sessie is vooral gericht op partners en kenmerkt zich door de kwaliteiten van zachtheid, focus, aandacht en loslaten. Maar natuurlijk kan je een duo sessie ook met een vriend, vriendin, familielid etc. doen. Dan wordt de sessie op die relatie aangepast en wat jullie beiden nodig hebben.

De duo sessie duurt 2 uur en start met een intakegesprek waarbij we bespreken waar jullie samen behoefte aan hebben.
Dan starten we met een ademoefening om meer contact met je lichaam te maken waarna jullie samen actief gaan ademen waarbij de Stress Release Breath Therapy® wordt gebruikt. Stress Release Breath Therapy® is een ademmethode waarbij je je bewust gaat verbinden met je hele lichaam voordat je je met de adem actief je lijf gaat ‘resetten’. Hierbij blijf je zoveel mogelijk aanwezig bij dat wat je ervaart. Na afloop bespreken we na en krijg je eventueel nog oefeningen of tips voor thuis.

duo sessie

De duo sessie bestaat uit:
☆ een gesprek waarin we samen onderzoeken wat jullie willen ervaren of bereiken met de ademsessie;
☆ een actief ademdeel waar de ademtechniek Stress Release Breath Therapy® wordt gebruikt;
☆ een ontspanningsdeel;
☆ nabespreking.

Meer informatie of een sessie boeken? Bel of mail via Contact

Chat openen
1
Hallo, hoe kan ik je helpen?