Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Ontspannen met Yoga Nidra

16 december 2023 10:00 - 12:00

€30.00
yoga nidra

Yoga nidra is een methode die  fysiek, mentaal en emotioneel ontspanning biedt. Bij yoga nidra lijkt het alsof je slaapt, maar is je bewustzijn is nog aan het werk op een dieper niveau. Je balanceert als het ware op het lijntje tussen wakker zijn en slapen. Hierdoor kunnen spanningen die je onbewust vasthoudt, verwerkt worden en kan je lichaam zich op verschillende vlakken compleet ontspannen.

Liggen
Yoga nidra is een liggende beoefening. Je hoeft niet lenig te zijn of ervaring met yoga te hebben. Het enige wat je doet is luisteren naar de begeleiding en de aanwijzingen volgen. Je volgt dus enkel met je aandacht de instructies.

Maar om te zorgen dat je daar rustig aan kan beginnen, starten we met staande en zittende houdingen (met oefeningen van Van Dixhoorn die adem en beweging aan elkaar verbinden). Deze zijn bedoeld om bij jezelf te komen, je aandacht naar binnen te brengen en je voor te bereiden op yoga nidra.

Meer informatie? Dat kan via het contactformulier of via info@anklambers.nl 

Studentenkorting
Ben je student? Dan ontvang je 30% korting op de deelnameprijs. Vul daarvoor bij je betaling de kortingscode ‘student’ in.

Gegevens

Datum:
16 december 2023
Tijd:
10:00 - 12:00
Kosten:
€30.00
Evenement Categorie:

Locatie

De Schans 128
De Schans 128
Tilburg, 5011 EN Nederland
+ Google Maps

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar
Chat openen
1
Hallo, hoe kan ik je helpen?