Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Cacaoceremonie & Liquid Breath Ademsessie

16 december 2023 14:00 - 16:30

€42.50
cacaoceremonie Liquid breath

Cacaoceremonie

Cacao wordt ook de hart-opener genoemd. Het heeft een gunstig effect op je hart en bloedvaten en kan stress verminderen. Rauwe cacao is een bron van antioxidanten en mineralen en helpt de spieren te ontspannen en geeft een gevoel van liefde en dankbaarheid.  De antioxidanten openen de bloedvaten waardoor zuurstof makkelijker door het lichaam verspreid wordt.

Liquid Breath

Door de zachte ademmethode Liquid Breath ervaar je hoe je meer in contact kan komen met je lichaam. De sessie is zacht en helend tegelijkertijd. Door je adem op een zachte manier te sturen en je met je adem te verbinden maak je een dieper contact met jezelf en kom je daar waar het mag stromen. De nadruk bij Liquid Breath ligt op het uitademen. Hiermee laat je bewust spanning, pijn en emoties los. In de sessie volgen we de stappen van de GIFT (Grounding, Intentions, Freedom breathing en Trance state). Positieve effecten van Liquid Breath: je ruimt vastzittende emoties op, je ontspant én krijgt je nieuwe energie.

Liquid Breath én Cacao helpen je naar binnen te keren en contact te maken met diepere emoties en gevoelens. Je ervaart meer ruimte en een dieper contact met jezelf.

Ademen in een groep kan je veel brengen. De energie van een groep werkt verbindend en is heel krachtig. Binnen de groep maak je je eigen ‘ademreis’.

Positieve effecten van Liquid Breath

  • je ruimt vastzittende emoties op;
  • je laat spanning los;
  • je hebt nieuwe inzichten;
  • je ontspant én krijgt je nieuwe energie.

Studentenkorting
Ben je student? Dan ontvang je 30% korting op de deelnameprijs. Vul daarvoor bij je betaling de kortingscode ‘student’ in.

Soms is diepgaand ademwerk even niet geschikt of is alertheid geboden. Kijk hier voor een overzicht van contra-indicaties. Neem bij twijfel contact met me op.

Meer informatie? Dat kan via het contactformulier of via info@anklambers.nl 

Gegevens

Datum:
16 december 2023
Tijd:
14:00 - 16:30
Kosten:
€42.50
Evenement Categorieën:
,

Locatie

De Schans 128
De Schans 128
Tilburg, 5011 EN Nederland
+ Google Maps

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar
Chat openen
1
Hallo, hoe kan ik je helpen?