Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Ademreis – Stress Release Breath Therapy®

1 december 2023 19:30 - 21:30

€35.00
ademreis

Stress Release Breath Therapy

Met Stress Release Breath Therapy® maak je diep contact met je hele lichaam zowel op fysiek, emotioneel, spiritueel en energetisch niveau waardoor je spanning en stress los kan laten, je je lekkerder in je vel voelt en je lichaam en geest reset én een boost geeft.
Stress Release Breath Therapy® is een methode die het zelfherstellend vermogen van het lichaam aanspreekt. Door een combinatie van ademtechnieken verbetert Stress Release Breath Therapy® je mentale en emotionele gezondheid waardoor je je sterker en meer in balans voelt. Het is een holistische vorm van therapie waarbij de ademcoach je ondersteunt in je persoonlijke proces en je handvatten geeft om weer in je kracht te komen. Tegelijkertijd helpt het je diep te ontspannen.

Hoe werkt het?

Tijdens deze groepssessie ga je onder begeleiding in een kleine groep je adem sturen met een ademhalingstechniek. Normaal ben je je er niet bewust van hoe je ademt maar met deze techniek beïnvloed je je adem waardoor het een krachtige zelfhelend instrument wordt. Door deze ademhalingstechniek krijgt je lichaam de kans blokkades te openen en vastzittende emoties op te ruimen. Een ademsessie kan het proces in gang zetten van persoonlijke groei. Je levensenergie gaat weer stromen en je voelt precies wat er gebeurt en wat je nodig hebt. Door door de verschillende niveaus van de ademhaling heen te ademen creëert de adem ruimte voor persoonlijke groei waarbij je makkelijker voor jezelf opkomt, je grenzen durft aan te geven en beter voelt wat je echt nodig hebt.

Deze Ademreis is een ervaringsgerichte sessie waarin je jezelf onderdompelt in de helende werking van de adem.

Positieve effecten van actief ademen

  • je ruimt vastzittende emoties op;
  • je laat spanning los;
  • je hebt nieuwe inzichten;
  • je ontspant én krijgt je nieuwe energie.

Soms is diepgaand ademwerk even niet geschikt of is alertheid geboden. Kijk hier voor een overzicht van contra-indicaties. Neem bij twijfel even contact op.

Studentenkorting
Ben je student? Dan ontvang je 30% korting op de deelnameprijs. Vul daarvoor bij je betaling de kortingscode ‘student’ in.
Meedoenregeling
Krijg je de Meedoenregeling? Dan kan je ook deelnemen.

Meer informatie? Dat kan via het contactformulier of via info@anklambers.nl 

 

Gegevens

Datum:
1 december 2023
Tijd:
19:30 - 21:30
Kosten:
€35.00
Evenement Categorie:

Locatie

Het zonnelicht Meditatiehuis
Lanciersstraat 90G
Tilburg, Noord Brabant 5017 CT Nederland
+ Google Maps

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar
Chat openen
1
Hallo, hoe kan ik je helpen?