Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Ochtend Wandel & Adem in de Drunense Duinen

17 september 2023 09:00 - 11:30

€42.50
Adem & Wandel

Waarschijnlijk heb je het zelf weleens gevoeld; de rust die over je heen komt als je in de natuur bent. ‘Bosbaden’ (Shinrin yoku) is ontstaan in Japan en wordt in het Engels vertaald als ‘forest therapy‘. Door je helemaal onder te dompelen in de natuur ervaar je een diepe ontspanning en kom je helemaal in het nu.

Ademen in de natuur is heel krachtig. Je verbindt je met de natuur, ruikt de bomen, voelt de wind en de grond én je ademt de frisse zuurstof in. Hierdoor herstel je de verbinding met de natuur maar vooral die met jezelf.

Wandel & Adem

Vanaf onze parkeerplaats lopen we de Drunense Duinen in. Voor deze Wandel & Adem maken we gebruik van een rustig gebied in de Drunense Duinen. Tijdens de wandeling stoppen we zo nu en dan voor een (adem)oefening. Op een stille plek rol je je handdoek uit en ga je liggen in het zand. Daar word je begeleid in een ademsessie met de nieuwe ademmethode Stress Release Breath Therapy®.

Tijdens deze ademsessie ga je actief ademen (verbonden ademen) waardoor je diep in je eigen lichaam komt. De verbonden adem is een krachtige tool waarmee vastzittende emoties los kunnen laten en je energie weer vrijer kan stromen. Het geeft je mentale rust en een diepe ontspanning. De natuur ondersteunt dit proces.

Positieve effecten van de verbonden ademhaling

  • je ruimt vastzittende emoties op;
  • je laat spanning los;
  • je hebt nieuwe inzichten;
  • je ontspant én krijgt je nieuwe energie.

10% van je deelnamegeld gaat naar Natuurmonumenten.

Studentenkorting
Ben je student? Dan ontvang je 30% korting op de deelnameprijs. Vul daarvoor bij je betaling de kortingscode ‘student’ in.

Soms is diepgaand ademwerk even niet geschikt of is alertheid geboden. Kijk hier voor een overzicht van contra-indicaties. Neem bij twijfel contact met me op.

Meer informatie? Dat kan via het contactformulier of via info@anklambers.nl 

Gegevens

Datum:
17 september 2023
Tijd:
09:00 - 11:30
Kosten:
€42.50
Evenement Categorie:

Locatie

Loonse en Drunense Duinen Helvoirt
Margrietweg
Helvoirt, Nederland
+ Google Maps

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar
Chat openen
1
Hallo, hoe kan ik je helpen?