Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Midzomer én volle maan. Cacaoceremonie, meditatie, sound bath en ademcirkel

juni 22 15:00 - 21:30

€97.50
midzomer

Midzomer. De viering van de zomerzonnewende; de langste dag van het jaar

Naast dat op 22 juni de zonnewende wordt gevierd is het ook volle maan! Het is de langste dag en die wordt nóg langer verlicht door de volle maan. En dat vieren we in de prachtige tuin van De Schans in Tilburg.

Cacaoceremonie & meditatie

De middag start met een cacaoceremonie. Cacao wordt ook de hart-opener genoemd. Het heeft een gunstig effect op je hart en bloedvaten en kan stress verminderen. Rauwe cacao is een bron van antioxidanten en mineralen en helpt de spieren te ontspannen en geeft een gevoel van liefde en dankbaarheid.  Door een geleide ademmeditatie maak je een reis naar binnen.

Vegetarische walking diner

Eind van de middag start een walking dinner met vegetarische gerechtjes. Omdat het kleine gerechtjes zijn kan je lekker veel verschillende gerechten proberen.

Klankschalen sound bath

Met de lange, galmende tonen van de klankschalen dompel je je onder in een ‘bad’ van geluid. Ze ‘wiegen’ je in een meditatieve staat waardoor je kan ontspannen, resetten of focussen. Sound bath werkt vanuit de gedachte dat alles , dus ook de organen in je lichaam, een frequentie heeft en dat je die met geluidstrilling op een positieve manier kan  beïnvloeden. De trillingen van de schalen helpen vastzittende energie los te maken. Het klankschalen sound bath wordt gegeven door Marjolein Manintveld.

Volle maan ademcirkel

Je adem is van grote invloed op hoe je je voelt. Ook de stand van de maan heeft daar invloed op. Op zaterdag 22 juni staat de volle maan in Steenbok.  Deze maan heeft een vastberaden en vasthoudende energie en biedt kracht in het najagen van je doelen en het verwezenlijken van je ambities. Tijdens deze volle maan ademcirkel gaan we ademen met de kracht van deze maan.

Soms is diepgaand ademwerk even niet geschikt of is alertheid geboden. Kijk hier voor een overzicht van contra-indicaties. Neem bij twijfel even contact op. De ademsessie is geen vervanging voor therapie of medisch advies van een arts. Ook ben je zelf verantwoordelijk en aansprakelijk voor een deelname aan een ademsessie.

Programma
15:00 Thee en gezonde snack
15:30 Cacaoceremonie en meditatie
17:00 Walking diner met heerlijke vegetarische gerechten
19:00 Klankschalen sound bath
20:30 Volle maan Ademcirkel
21:30 Sharing en afsluiting

Studentenkorting
Ben je student? Dan ontvang je 25% korting op de deelnameprijs. Vul daarvoor bij je betaling de kortingscode ‘student’ in.

Meer informatie? Dat kan via het contactformulier of via info@anklambers.nl 

Gegevens

Datum:
juni 22
Tijd:
15:00 - 21:30
Kosten:
€97.50
Evenement Categorieën:
,

Locatie

De Schans 128
De Schans 128
Tilburg, 5011 EN Nederland
+ Google Maps

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Midzomer én volle maan - 22 juni
Midzomer én volle maan - 22 juni
97.50
13 beschikbaar