Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Ademreis – Laat je energie weer stromen

februari 23 19:30 - 21:30

€45.00
ademreis

Ademreis met Stress Release Breath Therapy

Met de ademmethode Stress Release Breath Therapy® maak je diep contact met je hele lichaam zowel op fysiek, emotioneel, spiritueel en energetisch niveau waardoor je spanning en stress los kan laten, je je lekkerder in je vel voelt en je lichaam en geest reset én een boost geeft.
Stress Release Breath Therapy® is een methode die het zelfherstellend vermogen van het lichaam aanspreekt. Door een combinatie van ademtechnieken verbetert Stress Release Breath Therapy® je mentale en emotionele gezondheid waardoor je je sterker en meer in balans voelt. Het is een holistische vorm van therapie waarbij de ademcoach je ondersteunt in je persoonlijke proces en je handvatten geeft om weer in je kracht te komen. Tegelijkertijd helpt het je diep te ontspannen.

Positieve effecten van actief ademen

  • je ruimt vastzittende emoties op;
  • je laat spanning los;
  • je hebt nieuwe inzichten;
  • je ontspant én krijgt je nieuwe energie.

Hoe werkt een ademreis?

Tijdens deze groepssessie ga je onder begeleiding in een kleine groep je adem sturen met een ademhalingstechniek. Normaal ben je je er niet bewust van hoe je ademt maar met deze techniek beïnvloed je je adem waardoor het een krachtige zelfhelend instrument wordt. Door deze ademhalingstechniek krijgt je lichaam de kans blokkades te openen en vastzittende emoties op te ruimen.

Een ademsessie kan het proces in gang zetten van persoonlijke groei. Je levensenergie gaat weer stromen en je voelt precies wat er gebeurt en wat je nodig hebt. Door door de verschillende niveaus van de ademhaling heen te ademen creëert de adem ruimte voor persoonlijke groei waarbij je makkelijker voor jezelf opkomt, je grenzen durft aan te geven en beter voelt wat je echt nodig hebt.

Deze Ademcirkel is een ervaringsgerichte sessie waarin je jezelf onderdompelt in de helende werking van de adem.

Wat kan je ervaren tijdens een ademsessie?

Tijdens een ademsessie is het mogelijk dat je sensaties gaat ervaren. Dit zijn reacties die ontstaan doordat je tijdelijk op een andere manier gaat ademhalen. Deze sensaties kunnen op verschillende niveaus plaatsvinden.

Fysiek
De meest voorkomende fysieke sensaties zijn tintelingen, verkrampingen in handen en voeten en rondom de mond, trillen of schudden en  temperatuurwisselingen.

Emotioneel
Verdriet, woede en boosheid zijn veel voorkomende emotionele sensaties. Soms gepaard met schreeuwen en huilen. Maar ook enorme vreugde met lachen of opluchting kan ontstaan tijdens de sessie.

Mentaal
Mentaal kan een ademsessie herinneringen oproepen aan bijvoorbeeld je jeugd of een overledenen. Ook kunnen patronen en diepgewortelde overtuigingen helder worden.

Spiritueel
Op spiritueel niveau kan er zich een helderheid vanuit innerlijk weten openbaren, visioenen of een gevoel van verbondenheid met jezelf of de wereld om je heen.

Soms is diepgaand ademwerk even niet geschikt of is alertheid geboden. Kijk hier voor een overzicht van contra-indicaties. Neem bij twijfel even contact op. De ademsessie is geen vervanging voor therapie of medisch advies van een arts. Ook ben je zelf verantwoordelijk en aansprakelijk voor een deelname aan een ademsessie.

Studentenkorting
Ben je student? Dan ontvang je 25% korting op de deelnameprijs. Vul daarvoor bij je betaling de kortingscode ‘student’ in.

Meedoenregeling
Krijg je de Meedoenregeling? Dan kan je ook deelnemen.

Meer informatie? Dat kan via het contactformulier of via info@anklambers.nl 

 

 

Gegevens

Datum:
februari 23
Tijd:
19:30 - 21:30
Kosten:
€45.00
Evenement Categorie:

Locatie

Het zonnelicht Meditatiehuis
Lanciersstraat 90G
Tilburg, Noord Brabant 5017 CT Nederland
+ Google Maps

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar
Chat openen
1
Hallo, hoe kan ik je helpen?