Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Ademcirkel XL

23 september 2023 14:00 - 16:30

€45.00
Ademcirkel XL

Heb je ervaring met Transformational Breath en wil je graag dieper gaan? Tijdens deze Ademcirkel XL ervaar je nog meer en beter de diepe helende en transformatieve werking van de verbonden adem.

De sessie start met een activatie van het lichaam waarna je start met de verbonden ademhaling. Je wordt intensief begeleid door twee ademcoaches die je ondersteunen in je ademreis.

De verbonden adem is een krachtige tool waarmee je diep naar binnen kan keren. Je komt bij vastzittende emoties, spanning en stress en met de adem kan je los laten en kan je energie weer vrijer gaan stromen. Het geeft je mentale rust, inzichten en acceptatie.

Voor deelname aan deze Ademcirkel XL is ervaring met de verbonden ademhaling vereist.

Studentenkorting
Ben je student? Dan ontvang je 30% korting op de deelnameprijs. Vul daarvoor bij je betaling de kortingscode ‘student’ in.

Soms is diepgaand ademwerk even niet geschikt of is alertheid geboden. Kijk hier voor een overzicht van contra-indicaties. Neem bij twijfel contact met me op.

Meer informatie? Dat kan via het contactformulier of via info@anklambers.nl 

Gegevens

Datum:
23 september 2023
Tijd:
14:00 - 16:30
Kosten:
€45.00
Evenement Categorie:

Locatie

De Schans 128
De Schans 128
Tilburg, 5011 EN Nederland
+ Google Maps

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar
Chat openen
1
Hallo, hoe kan ik je helpen?