Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Adem & Ontspan

januari 20 14:00 - 16:00

€45.00
adem & ontspan workshop

liquid breath

Een middag waarin je kan ervaren hoe je op verschillende manieren je adem kan beïnvloeden waardoor je meer rust en ontspanning gaat ervaren.

Adem

Met behulp van verschillende ademtechnieken en een heldere uitleg maak je kennis met de mogelijkheden die er zijn. In deze sessie ervaar je onder andere het effect van een geleide ademmeditatie, de actieve verbonden adem, de combinatie van adem en beweging (Van Dixhoorn) en Yoga nidra voor ultieme ontspanning.

Verbonden adem

De verbonden ademhaling is een ademhalingstechniek waarbij je bewust gaat ademen en de inademing verbindt aan de uitademing en de uitademing aan de inademing. Met andere woorden, je laat de pauzes tussen de in- en uitademing en uit- en inademing weg.

Yoga Nidra

Yoga nidra is een methode die  fysiek, mentaal en emotioneel ontspanning biedt. Bij yoga nidra lijkt het alsof je slaapt, maar is je bewustzijn is nog aan het werk op een dieper niveau. Je balanceert als het ware op het lijntje tussen wakker zijn en slapen. Hierdoor kunnen spanningen die je onbewust vasthoudt, verwerkt worden en kan je lichaam zich op verschillende vlakken compleet ontspannen. Yoga nidra is een liggende beoefening. Je hoeft niet lenig te zijn of ervaring met yoga te hebben. Het enige wat je doet is luisteren naar de begeleiding en de aanwijzingen volgen. Je volgt dus enkel met je aandacht de instructies.

Deze sessie ie voor iedereen toegankelijk.

Meer informatie? Dat kan via het contactformulier of via info@anklambers.nl 

Studentenkorting
Ben je student? Dan ontvang je 25% korting op de deelnameprijs. Vul daarvoor bij je betaling de kortingscode ‘student’ in.

Gegevens

Datum:
januari 20
Tijd:
14:00 - 16:00
Kosten:
€45.00

Locatie

De Schans 128
De Schans 128
Tilburg, 5011 EN Nederland
+ Google Maps

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar
Chat openen
1
Hallo, hoe kan ik je helpen?