Wat deelnemers zeggen over mijn aanbod van ademwerk.

Hoe je een ademsessie ervaart is heel persoonlijk. Het kan verschillen van een ontspannende ervaring tot een transformatieve sessie met nieuwe inzichten. Iedere sessie is anders: je adem leidt je naar binnen en het laat je precies zien en voelen wat gezien en gevoeld mag worden.

Dit zeggen mijn klanten over hun ervaring met mijn coachingssessies, ademsessies en workshops. Deze aanbevelingen zijn origineel en volledig waarheidsgetrouw beschreven. Je kan ze ook lezen bij Google Reviews.

“Hele fijne ademsessie gehad vandaag bij Ank. Wat het ook fijn maakte was het gelijkwaardige contact. Ank heeft eerst alles goed uitgelegd en me daarna begeleid wat wel wat los maakte bij me en zeker tot nieuwe inzichten heeft gebracht. Ga zeker ook nog naar haar groepslessen!”
Esther
Individuele sessie ademcoaching

“Ademen is natuurlijk niet nieuw, de Liquid Breath sessie was dat wel. In een mooie sfeervolle omgeving heeft Ank mij, in een groep veilig, goed begeleid kennis laten maken met een zachte ademmethode. Ank deed deze sessie in combinatie met een cacao ceremonie. Ik vond het een mooie ervaring, een cadeautje. Ik kom vast nog een keer terug bij Ank.”
Monic
Deelnemer Cacaoceremonie & Liquid Breath ademsessie

“Ank is een fijn mens die je op professionele wijze door de ademsessie heen coacht. Niks zweverig gedoe maar down to earth. Ik ging met een lichter gevoel weer naar huis, dankjewel weer Ank!”
Nicole
Deelnemer Ademcirkel

“Gisteren een hele bijzondere Ademcirkel mogen ervaren bij Ank. Een ervaring die ik iedereen gun om eens mee te maken. Woorden doen eigenlijk tekort. Ank is professioneel, weet wat ze doet en kan je met oprechte aandacht begeleiden. Aanrader!”
Michelle
Deelnemer Ademcirkel

“Het was een mooie en positieve ervaring. Ank leidt je op een prettige manier met duidelijk stem door de sessie heen. Ik wist vooraf niet wat te verwachten. Bij mij kwamen oude herinneringen (geen onprettige) naar boven. Vlak voor het einde word je gevraagd naar je zij te draaien. Er kwamen tranen tevoorschijn. Toch ervaarde ik geen verdriet of ongemakkelijk gevoel. Het voelde heel fijn en goed.”
Nicole
Deelnemer Liquid Breath Ademsessie

“Hele bijzondere ervaring in een fijne ruimte met een goede uitleg van een lieve coach! Alles was duidelijk. Mocht je twijfelen om mee te doen zou ik je zeker adviseren om een keer te gaan.”
Bonne
Deelnemer Ademcirkel

“Wederom Top ervaring, erg ontspannen en fijne sfeer. Iedere keer is weer anders en brengt altijd inzicht.
Aanrader!”
Rob
Deelnemer Ademcirkel

“Mooie, bijzondere ervaring. Prettige sfeer en mooie locatie om te kunnen ontspannen. Fijne persoonlijke begeleiding tijdens de ademcirkel.
Zeker voor herhaling vatbaar.”
Valerie
Deelnemer Ademcirkel

Wat een fijne ruimte, en prachtige energie tijdens deze cacao ceremonie en liquidbreath workshop. Bijzonder mooie ervaring erbij een hele prettige docente. Dankbaar.
Sharda
Deelnemer Cacaoceremonie & Liquid Breath ademsessie

“Gister voor de 3e keer een ademcirkel ervaren bij Ank. Alle drie de ervaringen waren compleet anders maar ervaren als heel prettig en een bevrijding van (diepgaande) gevoelens. Ank als leider tijdens een ademcirkel is zeer betrokken, zorgzaam, geruststellend en ze weet de perfecte dingen te zeggen, wanneer deze nodig zijn. Ondanks dat het spannend blijft wordt ik gerustgesteld en ervaar ik dat ik in een fijne en vertrouwde omgeving ben.”
Imme
Deelnemer Ademcirkel

“Bijzondere bijeenkomsten waarin je hele lijf wordt gereset en je daarna weer met energie door kunt gaan.”
Anita
Deelnemer Ademcirkel

“Ik heb de ademkring afgelopen zaterdag als bijzonder en waardevol ervaren. Veel dank Ank voor je uitleg, je begeleiding en je liefdevolle aandacht. Ik ging naar huis met een mooi inzicht en een tevreden en ontspannen gevoel. Precies wat ik behoefte aan had.”
Petra
Deelnemer Liquid Breath Ademsessie

Chat openen
1
Hallo, hoe kan ik je helpen?