Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Liquid Breath & Kundalini NRGY Awakening sessie (KAP)

11 november 2023 10:00 - 16:00

€95.00
kundalini

Laat jouw levenskrachtenergie (weer) stromen

Liquid Breath en Kundalini NRGY activation practise is een unieke combinatie die je laat ervaren hoe jouw levensenergie de ruimte krijgt om te stromen. Tijdens de Liquid Breath ademsessie maak je op een diep niveau contact met jezelf en ga je voelen waar jouw energie weer mag gaan stromen. Tijdens de Kundalini NRGY activation practise wordt dat proces verder geactiveerd. Hierdoor maak je contact met je ware ik, je pure kern.

Liquid Breath

Tijdens de Liquid Breath sessie ervaar je door deze zachte ademmethode hoe je meer in contact kan komen met je lichaam.  Door je adem op een zachte manier te sturen en je met je adem te verbinden maak je een dieper contact met jezelf en kom je daar waar het mag stromen. De nadruk bij Liquid Breath ligt op het uitademen. Hiermee laat je bewust spanning, pijn en emoties los.

Kundalini

Kundalini NRGY activation practise brengt je terug naar je ware essentie. Het is een energetische ervaring die je opnieuw verbindt met jezelf, jouw kern. Het is een proces dat jouw levensenergie en zelfhelend vermogen activeert. Tijdens de sessie wordt jouw energie op een diep niveau uitnodigt om van binnenuit te ontwaken, om te gaan stromen. Wanneer deze energie zich activeert worden geleidelijk blokkades opgeheven. Oude trauma’s en emoties in ons lichaam worden opgeruimd.
Deze intelligente energie weet wat jij nodig hebt, kan ontvangen en dragen in het moment. Niets kan geforceerd worden. Jouw energiesysteem zal zich op natuurlijke wijze openen.

Het ontwaken van je kundalini is een proces van zelfbewustwording en groei. Het ontwaken gaat in fases. Het verreist bereidheid, moed en overgave. Wel is het de kans om volledig in jouw kracht te komen staan.
Echt begrepen wordt het vaak pas wanneer het ervaren is.

De Kundalini NRGY activation practise wordt begeleid door Lizette van NRGY Arnhem

Soms is diepgaand adem- en energiewerk even niet geschikt of is alertheid geboden. Kijk hier voor een overzicht van contra-indicaties. Neem bij twijfel even contact op.

Studentenkorting
Voor deze Liquid Breath & Kundalini NRGY Awakening sessie geldt geen studentenkorting.

Meer informatie? Dat kan via het contactformulier of via info@anklambers.nl 

Gegevens

Datum:
11 november 2023
Tijd:
10:00 - 16:00
Kosten:
€95.00
Evenement Categorie:

Locatie

De Schans 128
De Schans 128
Tilburg, 5011 EN Nederland

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar
Chat openen
1
Hallo, hoe kan ik je helpen?