Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Special – Hartcoherentie

27 februari 2025 19:30 - 21:30

€42.50

Specialreeks rondom ademwerk. Iedere maand komt er een ander onderwerp aan bod. Deze special heeft het thema ‘Hartcoherentie’.

Verhoog je energieniveau en veerkracht met hartcoherentie.

Ervaar je veel stress? Dan is je hartcoherentie laag of chaotisch. Je hartritme is in de war en daardoor kan je ook niet meer helder nadenken.
Hartcoherentie
Hartcoherentie gaat over de samenhang tussen de hartslag en de ademhaling. De mate van hartcoherentie heeft invloed op hoe je je emotioneel en cognitief voelt.
Met een ademhalingstechniek kan je het hartritme beïnvloeden en zo de synergie tussen het hart en het brein bevorderen. Bij rustig in- en uitademen en bij het voelen van een positieve gevoel gaan je ademhaling en hartslag zich op elkaar gaan afstemmen. Resultaat is verhoogde veerkracht en energieniveau. En dat voel je niet alleen maar kan je tijdens de workshop ook zien met biofeedbackapparatuur.

Tijdens deze workshop leer je:
– Hoe jouw adempatroon eruit ziet
– Hoe je met je met ademtechnieken je adempatroon kan veranderen
– Wat het effect is van positieve gedachten op je adempatroon
– Wat je voelt als je een hoge hartcoherentie hebt én dat je dat kan zien met biofeedback apparatuur

Deze workshop maakt je bewust van het effect van het veranderen van je ademhaling op hoe je je voelt. Na toegankelijke theorie over de ademhaling en wat stress in je lichaam doet ga je ervaren wat voor effect verschillende ademtechnieken hebben op jouw lichaam en gemoedstoestand.

Deze workshop is voor iedereen toegankelijk en geeft individuele handvatten waarmee je na de training zelf aan de slag kan gaan.

Meer informatie? Dat kan via het contactformulier of via info@anklambers.nl 

Gegevens

Datum:
27 februari 2025
Tijd:
19:30 - 21:30
Kosten:
€42.50

Locatie

De Schans 128
De Schans 128
Tilburg, 5011 EN Nederland

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Special Hartcoherentie
Special Hartcoherentie 27 februari
42.50
15 beschikbaar
Chat openen
1
Hallo, hoe kan ik je helpen?