Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Special – Adem & Ontspan workshop

30 januari 2025 19:30 - 21:30

€42.50
adem & ontspan workshop

Specialreeks rondom het thema ademwerk. Iedere maand komt er een ander onderwerp aan bod. Deze special heeft het thema ‘Adem & Ontspan’.

De Adem & Ontspan workshop is gericht op bewustwording van de ademhaling. Na toegankelijke theorie over de ademhaling en wat stress in je lichaam doet ga je ervaren wat voor effect verschillende ademtechnieken hebben op jouw lijf en gemoedstoestand. Door het beter benutten van je ademhaling voel je je beter en ervaar je meer ruimte in je hoofd en rust in je lijf. De adem is een krachtige manier die je kan inzetten om tot rust te komen, meer lichaamsbewust te worden en blokkades op te ruimen.

Adem & Ontspan

Met behulp van verschillende ademtechnieken en een heldere uitleg maak je kennis met de mogelijkheden die er zijn. In deze sessie ervaar je onder andere het effect van een geleide ademmeditatie, de actieve verbonden adem, de combinatie van adem en beweging en Yoga nidra voor ultieme ontspanning.

Yoga Nidra

Yoga nidra is een methode die  fysiek, mentaal en emotioneel ontspanning biedt. Bij yoga nidra lijkt het alsof je slaapt, maar is je bewustzijn is nog aan het werk op een dieper niveau. Je balanceert als het ware op het lijntje tussen wakker zijn en slapen. Hierdoor kunnen spanningen die je onbewust vasthoudt, verwerkt worden en kan je lichaam zich op verschillende vlakken compleet ontspannen. Yoga nidra is een liggende beoefening. Je hoeft niet lenig te zijn of ervaring met yoga te hebben. Het enige wat je doet is luisteren naar de begeleiding en de aanwijzingen volgen. Je volgt dus enkel met je aandacht de instructies.

Deze workshop is voor iedereen toegankelijk en geeft individuele handvatten waarmee je na de training zelf aan de slag kan gaan.

Meer informatie? Dat kan via het contactformulier of via info@anklambers.nl 

 

Gegevens

Datum:
30 januari 2025
Tijd:
19:30 - 21:30
Kosten:
€42.50
Evenement Categorie:

Locatie

De Schans 128
De Schans 128
Tilburg, 5011 EN Nederland
+ Google Maps

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Special Adem & Ontspan workshop
Special Adem & Ontspan workshop 30 januari
42.50
15 beschikbaar
Chat openen
1
Hallo, hoe kan ik je helpen?