Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Mini retreat – Ease & Release

oktober 27 13:30 - 17:00

€67.50

Mini retreat in het teken van oogsten en loslaten zodat je volledig tot jezelf kunt komen. Van hieruit maak je weer verbinding met jezelf. Wanneer je meebeweegt met de seizoenen voel je je vaak meer in balans.

Herfst

De herfst is de periode in de natuur van loslaten en oogsten. De bladeren beginnen te vallen en de vruchten worden geplukt. De natuur keert naar binnen en de energie is naar binnen gericht. Langzaamaan gaan ook wij weer meer naar binnen en keren we ook meer naar binnen in onszelf. De herfst helpt je ook om stil te staan bij wat jij wil loslaten en wil oogsten.

Traditionele Chinese geneeskunde

De traditionele Chinese geneeskunde onderscheidt de vijf elementen hout, vuur, aarde, metaal en water. Het element metaal is verbonden met de herfst. In de herfst neemt het metaal element aan kracht toe. Bij elk element horen bepaalde lichaamsdelen en bij Metaal zijn dat de longen en de dikke darm. Deze organen nemen allebei stoffen op uit de buitenwereld (zuurstof, voeding of energie)  en voeren afvalstoffen weer af. Dit geldt ook voor het energetische aspect: wanneer het Metaal element bij jou in balans is, ben je goed in staat om te voelen wat je mag toelaten en welke emoties of energie je mag loslaten. 

Mini retreat Ease & Release

Tijdens het mini retreat Ease & Release beginnen we met een workshop Traditionele Chinese geneeskunde over het element Metaal. Je leert waar het element voor staat, we onderzoeken welke klachten horen bij een onbalans in het metaalelement, hoe je die klachten herkent en hoe je met versterkende voeding de balans kunt herstellen. Daarna proef je gezonde lekkernijen die passen bij de het herfstseizoen en het Metaal element. We sluiten af met yoga nidra en een zachte ademmethode om helemaal te kunnen ontspannen en los te laten.

2 coaches 1 passie

Je wordt deze dag begeleid door Lina van der Horst, orthomoleculair voedings- en hormooncoach, en Ank Lambers, ademcoach. Vanuit onze passie om mensen te ondersteunen zich fysiek en mentaal beter te voelen zagen wij meteen de verbinding van voeding en adem. Beide neem je tot je en met beide voed je je!

Wil je eerst meer weten? Dat kan via het contactformulier of via info@anklambers.nl 

Gegevens

Datum:
oktober 27
Tijd:
13:30 - 17:00
Kosten:
€67.50
Evenement Categorie:

Locatie

De Schans 128
De Schans 128
Tilburg, 5011 EN Nederland
+ Google Maps

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Mini retreat - Ease & Release
Mini retreat - Ease & Release 27 oktober 2024
67.50
11 beschikbaar
Chat openen
1
Hallo, hoe kan ik je helpen?