Ervaar je veel stress? Dan heb je een lage hartcoherentie. Hartcoherentie betekent een coherent, samenhangend, patroon van je je hartritme.

Het voornaamste doel is van dit twee maanden traject is je bewust worden van het effect van je ademhaling op hoe je je voelt en met een aan te leren ademhalingstechniek de synergie tussen het hart en het brein bevorderen. Resultaat is verhoogde veerkracht en energieniveau.

Je kan je hartcoherentie trainen én meten. De meerwaarde zit hem in de meting én wat je kan doen met die informatie. Het ondersteunt een proces terug naar balans en rust in je lijf en daarmee ook in je hoofd.

hertcoherentie

Wat kan je verwachten?
In het 2 maanden traject ga je actief aan de slag om jouw adempatroon te onderzoeken en te beïnvloeden met behulp van ademhalingstechnieken en adembegeleiders. Ook wordt met de HeartMath bio-feedback apparatuur je hartcoherentie gemeten en kan je real life zien wat er gebeurt als je je adempatroon verandert.

Iedere veertien dagen heb je een afspraak van een uur waarin je meer kennis krijg over je patronen, je oefeningen ervaart en huiswerk meekrijgt.
Je merkt de werking van deze oefeningen als dagelijks 3 keer 7 minuten oefent.

Hartcoherentie training
☆ 2 maandentraject met 4 afspraken van een uur
☆ inclusief 2 weken gebruik van Moonbird
☆ inclusief 2 weken gebruik van Inner balance biofeedback apparatuur
☆ dagboek om je oefeningen in bij te houden


Deze hartcoherentie training start in september. Aanmelden kan al via info@anklambers.nl

Chat openen
1
Hallo, hoe kan ik je helpen?