Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Wandel & Adem in de Drunense Duinen

17 maart 2023 13:30 - 16:00

€45.00

Waarschijnlijk heb je het zelf weleens gevoeld; de rust die over je heen komt als je in de natuur bent. ‘Bosbaden’ (Shinrin yoku) is ontstaan in Japan en wordt in het Engels vertaald als ‘forest therapy‘. Door je helemaal onder te dompelen in de natuur ervaar je een diepe ontspanning en kom je helemaal in het nu.

Ademen in de natuur is heel krachtig. Je verbindt je met de natuur, ruikt de bomen, voelt de wind en de grond én je ademt de frisse zuurstof in. Hierdoor herstel je de verbinding met de natuur maar vooral die met jezelf.

We vertrekken bij de parkeerplaats bij Bos en Duin en lopen de Drunense duinen in. Tijdens de wandeling stoppen we zo nu en dan voor een (adem)oefening. Op een stille plek rol je je handdoek uit en ga je liggen in het zand. Daar word je begeleid in een verbonden ademsessie.

Tijdens deze ademsessie ga je actief ademen (verbonden ademen) waardoor je diep in je eigen lichaam komt. De verbonden adem is een krachtige tool waarmee vastzittende emoties los kunnen laten en je energie weer vrijer kan stromen. Het geeft je mentale rust en een diepe ontspanning. De natuur ondersteunt dit proces.

Positieve effecten van de verbonden ademhaling

  • je ruimt vastzittende emoties op;
  • je laat spanning los;
  • je hebt nieuwe inzichten;
  • je ontspant én krijgt je nieuwe energie.

Meer informatie? Dat kan via het contactformulier of via info@anklambers.nl 

Ben je student? Dan ontvang je 30% korting op de deelnameprijs. Vul daarvoor bij je betaling de kortingscode ‘student’ in.

Gegevens

Datum:
17 maart 2023
Tijd:
13:30 - 16:00
Kosten:
€45.00
Evenement Categorie:

Locatie

Parkeerplaats Bos en Duin
Schoorstraat 50
Udenhout, Noord Brabant 5071 RC Nederland
+ Google Maps

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar